Najnovšie recenzie zo sekcie Savičky
- malý otvor cumlíka
- materiál/stálofarebnosť/pevnosť
Cumlík môžem odporučiť pre dojčené deti. Áno, každé je iné, ale z mojej skúsenosti nebol prechod z cumlíka na prsia a späť pre moju dcéru žiadnym problémom. Tu vidím veľkú výhodu v tvare cumlíka. Vďaka tomuto tvaru nevnímala prechod na cumlík negatívne. Materiál je krásne pevný aj po sterilizácii, krásne drží svoj tvar a farbu a malé otvory podporujú dieťa k peknému pitiu. Nič im netečie prúdom samo od seba. Odporúčam v kombinácii s fľaštočkou antikolic tiež od Philps Avent. S pokojným srdcom môžem povedať, že pri použití tohto cumlíka moja dcéra netrpela plynatosťou.
- Antikolikový systém
Antikolikové cumlíky od spoločnosti Avent sú pre mňa najlepšie, ktoré sú na trhu. Bábätko krásne prijíma tento cumlík a zabraňuje nežiaducej bolesti bruška. Ideálne je kombinovať s antikolics fľašami a ventilom, tiež od spoločnosti Avent. Pre mňa lepšia voľba ako klasické cumlíky, ktoré ponúka aj avent.
- materiál
- vzhľadovo
- Veľkosť pre malú
Doma som ešte nemala nič od značky Philips, takže som rada, že som sa mohla zúčastniť tohto testovania, aby som si urobila na to vlastný názor. Produkt, ktorý ponúka vo forme cumlíka, je určite skvelý, najmä to, že sa nemusíte obávať, že by bábätko nevzalo mlieko z prsníka. Bohužiaľ cumlík je od veľkosti 6 mesiacov, takže si naša malá musí počkať. Určite by som odporučila priateľom a rodine.
- Prietok
Cumlík má tvar podobajúci sa bradavke, čo e ideálne pre tých, ktorí dojčia a dokrmujú. Bábätku vyhovuje prietok, mlieko netečie pomaly ani rýchlo. Dobre sa umýva, nie sú na ňom žiadne viditeľné šmuhy ako na iných. Bábätko mi ho prijalo hneď a to je vyberavé na fľaše / cumlíky.
- kvalitné spracovanie
- antikolikový
Ideálny cumlík pre dojčené bábätká. Tvar podobný bradavke je dokonalý a dcéra ho bez problémov prijala. Prietok je dostatočný a dá sa použiť aj na tužšiu stravu ako mlieko. Hoci je cumlík od 6 mesiacov + obsahuje antikolikový ventil, ktorá zabraňuje boleniu bruška. Pre prechod medzi dojčením a kŕmením z fľaše je ideálny.
- Prietok prispôsobený veku
- tvar
- udržateľnosť
- nehodí sa na všetky typy fliaš, v porovnaní s radou natural,aspoň na niektoré
Antikolikové cumlíky sa hodia aj k niektorým iným fliašiam (najlepšie, samozrejme, na značku. Philips, ale zmestia sa aj na iné), na druhej strane sa rada natural hodí iba na fľaše natural. Veľkosť a počet otvorov v cumlíku je podľa veku dieťaťa - dobre sa tak vyberá.. Znižuje koliku, bábätko ho dobre prijalo, netečie "bez toho, aby sa snažilo" ako niektoré iné značky, bábätko sa tak menej zakucká, nedeformuje sa, je dobre umývateľný.
- Kompatibilita s dojčením
- materiál
- Dcéra povedala "nie"
Cumlík má prirodzený tvar, takže neovplyvňuje dojčenie - to je veľká výhoda oproti iným cumlíkom. Dokonca aj materiál sa zdá byť príjemný, ale naša dcéra ho odmietala použiť napriek opakovaným pokusom, ako aj všetky predchádzajúce cumlíky, ktoré sme vyskúšali.
- Antikolikový
- Tvar
Produkty od značky Philips používame najradšej, pretože je to vždy tak ako je napísané a kvalitné, nikdy nás nesklamali, a tak to bolo aj s týmito cumlíkmi, antikolikový systém, ktorý je skvelý a dcéru nebolí bruško pri hltaní. Tvar cumlíka, aby sa cítila, akoby sala mlieko od maminky.
- Antikolika
Cumlík je tiež skvelý pre deti, ktoré majú problémy s prisatím k prsníku. Môj syn jednoducho nechcel prsník a k tomuto cumlíku sa bez problémov prisal. Materiál je naozaj príjemný, takže pre bábätká si myslím, že je ideálny. Možno bude nevýhodou, že cumlík bude pasovať iba na fľašku od aventu, ale ja som to osobne neskúšala, takže nemôžem povedať.
- Antikolik
- 2ks v balení
Antikolikový cumlík je skvelý cumlík na fľaše. Dcéra z neho vedela piť, aj keď predtým nebola na fľašu zvyknutá. Prijala ho snáď na prvýkrát. Antikolikový cumlík od Aventu by som odporučila každému, kto hľadá vhodný cumlík pre svoje dieťa, ktorý netečie.
- Antikolikový
- Jednoduchosť
Antikolikový cumlík je samostatný cumlík k fliaštičkám Avent. Je vyrobený z kvalitného materiálu, cumlík sa neohýba ako niektoré cumlíky iných značiek. Jedná sa o náhradné hlavice. Cumlík je antikolikový, takže vzduch nepreteká cez cumlík do bruška bábätka, ale zostáva vo fľaši.
- Super tvar
- Dobre regulovaný prietok
Antikolikový cumlík odporúčam všetkým mamičkám, ktoré nedojčia, má totiž skvelý tvar a dobre regulovaný prietok, vďaka ktorému dieťa mliečko toľko nehltá a potom zabráni kolikám bábätka, je vyrobený z kvalitného materiálu. Pre mňa to najlepšie pre domácnosť
- Konštrukcia
- Materiál
S cumlíkmi sme úplne spokojní. Majú tvar naozaj pripomínajúci prsné dvorce, dcéra je čiastočne dojčená, takže si vyberá, čo si vezme do úst, nie každý cumlík u nás prejde. Nebolí ju potom bruško, ani sa jej z toho nedvíhal žalúdok. Teda ako tvar, štruktúra, materiál vyhovuje dojčeným deťom. Pre náš top produkt.
- Hodí sa pre väčšinu fliaštičiek Philips
- Ideálny prietok
Môžem povedať, že sme spokojní s cumlíkom Natural, ktorý je vlastne násadkou na fľaštičky. Sice stále dojčím, tak sa snažím obmedziť používanie fliaštičiek na minimum, ale toto dokonale vyhovuje nášmu dieťaťu. Prietok je ideálny a tiež tvar a mäkkosť sú akurát.
- Funguje
- Silikón, ktorý sa dá vyvárať
- Nečistoty sa nikde nedržia
- Nelepí sa
- Funguje príliš dobre
Antikoliový cumlík Avent je skvelý prebábätka trpiace kolikou. Mám ich v kombinácii so zeleným antikolikovým "ventilom" a je pravda, že malá si po kŕmení nemusí ani odgrgnúť. Tu sa mi to zdá trochu kontraproduktívne.
+ nelepí na seba
+ nečistoty sa nikde nedržia
+ plní funkciu
+ môže sa vyvárať
- funguje príliš dobre
- Prevedenie
- Antikolikový systém
- Elasticita
- Mäkkosť
- Syn honeprijal
Bohužiaľ nemôžem byť úplne objektívna, pretože môj syn neprijal cumlík. Teda sa mi z pohľadu matky a "neužívateľa" páči antikolikový systém, ktorý predchádza bolestiam bruška. Ideálna je aj pružnosť a mäkkosť. Podľa tvaru by som povedala, že slušne simuluje prsia, ale bohužiaľ synovi sa nepáčil.
- Antikolik aj po 6m
- Zvládne polievky aj kašu.
- Prijaté dieťaťom
- Zdá sa mi, že väčší otvor bude náchylnejší na prasknutie (v dôsledku zubov, čistenia atď.)
Pre pokračovací cumlíka po 6m sme opäť siahli do radov od Philips a na výbornú. Dieťa nám ho prijalo, takže sme spokojní. Cumlík má stredný prietok a zvládneako kaše, tak aj mixované polievky (nevadia malé kúsky). Máme tiež sterilizátor Philips na sterilizáciu cumlíkov a cumlík vydrží dlho.
- ohybnosť
- kvalita materiálu - nedá sa prehryznúť
- Predáva sa len po 2ks
Cumlík Natural má tvar podobný prsníku matky, takže naša dcéra ho skvelo prijala okamžite (pri dokrmovaní). Páči sa mi jeho pružnosť a ohybnosť, zároveň materiál nie je najtenší, takže si trúfam povedať, že sa nedá zdeformovať či zničiť. Najmä teda v období náročného rastu zúbkov.
- Dobrý materiál
Cumlík Natural vydrží dlho, pretože je vyrobený z dobrého materiálu. Jednoducho sa čistí vodou. Vyhovuje to mojej dcére, pije s ním umelé mlieko v pokoji a bez problémov. Netrpí bolesťami bruška, takže do seba nevdychuje vzduch, čo považujem za veľkú výhodu. Nenašla som žiadne nevýhody, som s ním veľmi spokojná.
- Je ľahko vymeniteľný na fľaštičke
- Dobrý materiál
- Dieťa ho dobre ústami stlačí
- Pri pití dieťa nezakucká a mlieko mu netečie z úst
S antikolikovým cumlíkom som zatiaľ spokojná. Používam ho predvojmesačnú dcéru, ktorú som prestala dojčiť, a tak sme prešli na umelé mlieko a tento cumlík nám pomohol, aby dcéru bruško nebolelo a zatiaľ po 14 dňoch používania je pokojná a netrpí bolesťami a neplače ako predtým. Odporúčam ho všetkým mamičkám, ktoré dokrmujú svoje dieťa fľaštičkou.
Zobrazujem 41 - 60 zo 82 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5 Ďalšie »